Dizajn i Komfor

Bravo je slavno odavanje poštovanja danima talijanske Grand Touring tradicije. Sportska rešetka hladnjaka, aerodinamična svjetla u obliku kapljice, podrezani branik i opcijski spojler pružaju više od naznake GT sposobnosti.

Uz Bravo doista dobivate sve. U unutrašnjosti, tu je prostranost limuzine s ergonomski dizajniranim sjedalima, lakom pristupačnosti, izvanrednom preglednosti i potpunom korisničkom prihvatljivosti. Tko kaže da morate raditi kompromise?

Izvana, tu su elegantne i snažne linije coupea. Uglađena i protočna silueta modela Bravo, unaprijeđena je nagnutim vjetrobranom, podrezanim nosom i spuštenom prednjom rešetkom: savršena ravnoteža pojave i performansi.

Ovo bi mogla biti jedna od najudobnijih vožnji koju ste iskusili. Od sjedala, koja su razvijena koristeći najnovija sportska i ergonomska istraživanja, do sofisticiranog klima uređaja, život u kabini modela Bravo je dizajniran oko vas.

Sanjate plavo nebo? Odaberite SkyDome. Jednostavno pritisnite tipku i kliznuti će u nazad za samo sedam sekundi – stoga, gdje god bili možete ono što je vani unijeti unutra.

Svi putnicu u Bravu su sretni. Opcijski dvozonski klima uređaj omogućuje da vozač i suvozač namjeste temperaturu i smjer protoka zraka prema svojim željama. To je doista cool.

Tehnologija i Sigurnost

Konstruiran da bude potpuno siguran i lagan za vožnju, model 500C uključuje tehnologiju koja vam svaki dan pruža osjećaj da se nalazite za upravljačem vremenskog stroja; iako klasičnog stila, njegova duša gleda u budućnost.

Uz Instant Nav, uvijek ste na pravom mjestu u pravo vrijeme. Ovaj inovativni satelitski navigacijski sustav ne samo da vam daje upute i plan vašeg putovanja, nego vam zahvaljujući TMC premium funkciji, također može emitirati prometne informacije u stvarnom vremenu.

PROMIJENITE NAČIN KOMUNICIRANJA TIJEKOM VOŽNJE. Odaberite tehnologiju koju koristi vaš Bravo. Blue&Me™ sustav omogućuje vam telefoniranje, slušanje tekstualnih poruka i upravljanje vašim telefonskim imenikom bez skidanja ruku s upravljača, a uz USB priključak, možete slušati vašu omiljenu glazbu u MP3, WAV i WMA formatu.

Za maksimalnu sigurnost vožnje, Bravo je opremljen sa bi-xenon prednjim svjetlima, dugim i kratkim. Xenon prednja svjetla u mogućnosti su jamčiti veći intenzitet na veću udaljenost i time poboljšati vidljivost ceste i bilo kakvih neočekivanih prepreka koje se mogu pojaviti na vašem putovanju.

Motori i Tehnicke Karakteristike

Bravo je pokretan 1.6 MultiJet motorom, naprednom dizelskom tehnologijom koja je darežljiva, pouzdana i ekonomična. Odaberite između 105 KS inačice, savršene ravnoteže performansi i potrošnje, ili agilne 120 KS izvedbe, snažne i brzog odziva zahvaljujući maksimalnom okretnom momentu od 300 Nm pri 1.500 okr/min. 1.6 MultiJet motor oprema se sa šest stupanjskim ručnim mjenjačem – tako da dobijete najbolje od njegove snage i performansi.