Dizajn i Komfor

460x380_dobl3Želja za prostorom nikada nije bila ovako zadovoljena, a želja za udobnosti nikada ostvarena. Uz model Doblò, svako odredište je blizu i svako putovanje je otkriće, za vas i vašu posadu.

Bacite pogled na njegova klizna bočna vrata, koja su savršeno poravnata s bočnom stranicom, ili na njegova vanjska zrcala koja uključuju pokazivače smjera…jeste li ikada vidjeli nešto tako lijepo, tako veliko… bilo što kao Doblò?

Ubacivanje vaših stvari u Doblò je kao njihovo ubacivanje u vašu kuću, jer Doblò je doista toliko velik. Vi odlučite što vam treba. mi ćemo za to naći prostor.

Tehnologija

Doblò je uvijek spreman pružiti dobrodošlicu i zaštititi vašu obitelj, bez obzira kamo krenuli. Njegova tehnologija će život učiniti udobnim i zabavnim, kako na dugim putovanjima, tako i u svakodnevnoj vožnji

PAKET OPREME
– radio sa CD-MP3 reproduktorom
– kontrole na upravljaču
– Blue&Me
– kožom presvučeni upravljač i kožna glava ručice mjenjača u dva tona boje
– priprema za prijenosni navigacijski sustav
Još više opreme i početi će govoriti.

Sigurnost

Bočni zračni jastuci u modelu Doblò konstruirani su za zaštitu glave, prsa i karlice vozača i suvozača u slučaju bočnog sudara. Putnička kabina uključuje zone gužvanja koje apsorbiraju energiju u slučaju sudara i vrata su tako konstruirana da se tijekom sudara nehotično ne otvore. Također uključuje ESP sustav za kontrolu stabilnosti, te kao dio standardne opreme u svim izvedbama bi-link ovjes, tako da Doblò smanjuje i ublažava vibracije na neravnim površinama, jamčeći da sva četiri kotača sigurno drže cestu.

Za potpunu zaštitu, možete opremiti vaš Doblò s DeadLock bravom, sustavom koji zaključava sva vrata, uključujući spremnik goriva, čineći da ih je nemoguće otvoriti, čak i iznutra.

Motori i Tehnicke Karakteristike

Doblò osigurava mnoštvo snage. Njegovi revolucionarni MultiJet dizelski motori osiguravaju poboljšane performanse i uglađeniju, tišu vožnju.